KASVOHOIDOT

Käytämme hoidoissamme kolmea eri ihonhoito sarjaa. Esittelemme sarjat ko. sarjan hoitojen yläpuolella.


SOTHYS KASVOHOIDOT

Sothys on ylellinen maailmanlaajuisesti tunnettu ammattikosmetiikkasarja. Sarjan ylelliset ja huipputehokkaat tuotteet takaavat jokaisesta hoidosta ainutlaatuisen kokemuksen.


SOTHYS KASVOHOITO, 1h, 80€

-Sothys kasvohoidossa kartoitetaan ihosi tilanne, jonka perusteella räätälöidään sinulle sopiva hoitokokonaisuus, käyttäen ihotyypillesi sopivia tuotteita. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, ihoanalyysin, kuorinnan, mekaanisen puhdistuksen tai hieronnan sekä naamion. Lopuksi sinun ihollesi sopivan seerumin, silmänympärys- sekä hoitovoiteen.


SOTHYS KAUSIKASVOHOITO, 1h, 85€

-Vitamiini/mineraali happihoito kaikille ihotyypeille. Kausittain vaihtuvat mineraali- ja vitamiinipitoiset raaka-aineet ja herkulliset hedelmäiset tuoksut tuovat virkistystä niin iholle, kuin mielelle ja siksi se soveltuu erinomaisesti väsyneelle, stressaantuneelle ja kosteutta kaipaavalle iholle. Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, kuorintanaamio, hoitotiiviste, kasvo-, niska- ja hartiahieronta, peel-off erikoisnaamio, oxy-cure tehotiiviste, silmänympärys- ja hoitovoide kasvoille.


SOTHYS TÄYDELLINEN KASVOHOITO 1h 15min 105

Yksilöity kasvohoito, johon sisältyy kaikki mitä ihosi tarvitsee.
Hoidossa kartoitetaan ihosi tilanne, jonka perusteella räätälöidään sopiva hoitokokonaisuus käyttäen ihotyyppisi mukaisia tuotteita. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, ihoanalyysin, kuorinnan, kevyen mekaanisen puhdistuksen, hoitoampullin, kasvo- ja hartiahieronnan, naamion, seerumin, silmänympärys- sekä hoitovoiteen.


SOTHYS HERKÄN IHON KASVOHOITO, hajusteeton, 50min 80€

Herkälle/hajusteherkälle ja couperosaiholle suunniteltu hoito rentouttaa mieltä, rauhoittaa ihoa välittömästi sekä vähentää ihoärsytyksiä. Hoito soveltuu helposti reagoivalle ja jopa atooppiselle iholle. Hoidon vaiheisiin kuuluu alkupuhdistus, hellävarainen kuorintanaamio, SOS rauhoittava hoitotiiviste, kasvohieronta, naamio, (jonka päällä hierotaan viileillä posliini-hierontalusikoilla), seerumi, silmänympärys- sekä hoitovoide.

SOTHYS HOMME- miesten kasvohoito, 1h 15min, 105€

Miehille suunniteltu, tehokkaasti rentouttava ja syväpuhdistava kasvohoito. Hoito alkaa kuorintanaamiolla ja sisältää tarvittaessa kevyen mekaanisen ihonpuhdistuksen, jossa poistetaan mustapäät, sekä muut epäpuhtaudet ihosta. Kasvohoito jatkuu kasvo- niska- hartiahieronnalla, jolloin iholle käytetään tehotiivistettä, sekä kosteuttavaa ja energisoivaa hierontavoidetta. Hoito päättyy ihotyypin mukaisella kasvonaamiolla, sekä hoitovoiteilla. Sothys Homme-tuotteita on saatavana myös kotihoitoon.


SOTHYS YOUTH- kiinteyttävä ja juonteita silottava erikoiskasvohoito, 1h15min, 120€

Palauta ihosi nuorekkuus! Uuden aikakauden erikoishoito ihon veltostumista ja ryppyjä vastaan. Erikoishoito alkaa valmistavalla kuorintanesteellä (fytiinihappo + glykolihappo), sekä kuorintapastalla (salisyylihappo + vulkaaninen kivi), jonka vaikutuksen aikana tehdään paineluhierontaa. Kuorinnan jälkeen seuraa napakoittava hieronta ongelma-kohtiin silottavalla ja kiinteyttävällä seerumilla. Hoidon kohokohtana on rentouttava kasvo-, niska- ja hartia Sothys Digi-estetique hieronta kiinteyttävällä hierontabalmilla (hyaluronihappo, vitamiini- ja omega 3, 6, 9 yhdisteet, peptidit). Hieronnan jälkeen seuraa 3 eri naamiota, silottava naamio juonnekohtiin, kiinteyttävä naamio alakasvoille sekä näiden päälle kiinteyttävä peel-off savinaamio. Naamion vaikutuksen aikana tehdään akupainelua pään alueelle. Hoidon päätteeksi levitetään mattapintainen Youth seerumi, sekä valitaan toinen yksilöity Youth seerumi ja hoitovoide.
Suosittelemme
tätä hoitoa 3 hoidon sarjana (1 hoito/vko), jolloin kiinteyttävä vaikutus voimistuu hoitosarjan jälkeen. Kolmas hoitokerta -20%

SWISS COLOR-MESOTERAPIA

Meso-hoidossa ihoon tehdään pieniä mikro-aukkoja, joilla optimoidaan aktiivisten ainesosien vieminen syvälle ihokudokseen - Juuri sinne missä se vaikuttaa parhaiten. Aktiiviset ainesosat stimuloivat solujen aineenvaihduntaa ja edistävät ihon uusiutumista. Ne ravitsevat, kosteuttavat ja muodostavat uusia kollageeni- ja elastaani-kuituja ihokudokseen.

MESOTERAPIA 159€

MESOTERAPIA 3*SARJA 450€

MESOTERAPIA 5*SARJA 690€


HOITOPAKETIT

REVONTULI HOITO, Aurora Treatment 95€

Koko vartalon rentouttava kuumakivihieronta, sekä lasillinen kuohuvaa suklaan kera! Halutessasi myös kasvonaamio. Syvälle painautuva lämpö vaikuttaa syvimpiin kudoksiin saakka, tuoden ainutlaatuisen syvän rentoutuksen. Kuumien kivien tuoma lämpö rentouttaa koko kehon, ja laukaisee tehokkaasti lihasjännityksiä, tehostaa aineenvaihduntaa ja lymfaverenkiertoa, tasapainottaa hermoston toimintaa,
laukaisee stressiä, nopeuttaa kuona-aineiden poistumista. Emme suosittele kuumakivihierontaa mikäli sinulla on alentunut lämmönsietokyky, heikentynyt tuntoaisti tai jokin perinteisen hieronnan vasta-aiheista.

SOTHYS KAUSIKASVOHOITO SEKÄ VARTALOHOITO 1h 45min, 180€

Vitamiini/mineraali happihoito kaikille ihotyypeille. Kausittain vaihtuvat mineraali- ja vitamiinipitoiset raaka-aineet ja herkulliset hedelmäiset tuoksut tuovat virkistystä niin iholle, kuin mielelle ja siksi se soveltuu erinomaisesti väsyneelle, stressaantuneelle ja kosteutta kaipaavalle iholle. Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, kuorintanaamio, hoitotiiviste, kasvo-, niska- ja hartiahieronta, peel-off erikoisnaamio, oxy-cure tehotiiviste, silmänympärys- ja hoitovoide kasvoille. Vartalolle tehdään kausituotteilla ihana rentouttava kuorinta sekä hieronta. Täydellinen arjen pysäyttäjä!


EXUVIANCE-KASVOHOIDOT

Exuviance-hoidot yhdessä exuviance-kotihoitotuotteiden kanssa parantavat ihon kuntoa. Ne vähentävät pintajuonteita ja ryppyjä, vaalentavat pigmenttiläiskiä, kosteuttavat kuivaa ihoa ja ehkäisevät aknea. Myös ongelmaton iho hyötyy säännöllisistä hoidoista. Iho säilyy kauniina, ikääntymisen merkit pysyvät poissa pitempään, eikä iho kuivu. Ihosolujen luonnollinen uudistumisprosessi kestää noin 28 päivää. On suositeltavaa käydä hoitolassa noin kerran kuukaudessa, mutta tarve vaihtelee eri ihmisillä. Toisinaan on hyvä käydä sarjahoidossa, jolloin hoitoväli on lyhyempi ja toisinaan hoitojen väli voi olla pitempi. Voit sopia tästä yhdessä ihoterapeuttisi kanssa. Muutokset näkyvät 1-3 kuukauden kuluttua.


ULTRAÄÄNI KASVOHOITO 80€

EXUVIANCE BASIC 45min, 60€

Nopea, piristävä & kosteuttava hoito, joka myös kirkastaa ihoasi. Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, sekä naamion. Lopuksi silmänympärystuote, seerumi ja loppuvoide. Ei sisällä happokuorintaa.

EXUVIANCE ULTRAÄÄNI 1h, 80€

Ultraäänen avulla tehtävä kasvohoito, joka syväpuhdistaa ihohuokosia, sekä nopeuttaa ihon uusiutumisprosessia. Ultraäänen avulla imeytetään ihotyypille sopiva seerumi. Lopuksi naamio ja loppuvoiteet.

EXUVIANCEN CLASSIC 1h, 80€

Syväpuhdistava & elvyttävä hoito, joka kosteuttaa ja hoitaa ihoa. Sis. basic-hoidon lisäksi mekaanisen puhdistuksen sekä hedelmähappokuorinnan, ei hierontaa.

EXUVIANCE DELUXE 90€

Ylellinen, rentouttava sekä solujen uudistumista stimuloiva hoito, joka ehkäisee ikääntymisen merkkejä. Erittäin kosteuttava. Hoito virkistää jännittyneitä ja väsyneitä kasvojen lihaksia. Sis. upean kultanaamion, hedelmähappokuorinnan sekä hieronnan rauhoittavalla naamiolla. Ei sisällä puhdistusta.

EXUVIANCEN ERIKOISKASVOHOIDOT 105€

Ylellinen, täydellisesti juuri sinun ihotyypillesi sopiva hoito. Tämä hoito sisältää kasvohieronnan, käsien hieronnan, decolleten hieronnan, ihonpuhdistuksen sekä hedelmähappokuorinnan, kaksi upeaa naamiota, sekä täydelliset voiteet, juuri sinun ihollesi. Voit yhdistää hoitoon myös silmänympärysnaamiolaput, sekä boosterin tehostamaan hoidon vaikutusta.

EXUVIANCE MAN 105€

Upea kasvohoito jokaiselle miehelle. Sis. hedelmähappokuorinnan & mekaanisen puhdistuksen rentouttavan kasvohieronnan kera.

SILMÄNYMPÄRYSHOITO EXUVIANCE-HOIDON YHTEYDESSÄ 10€

SARJAHOITO KAIKILLE IHOTYYPEILLE 49€ (vain normihoidon jälkeen sarjahoitoja)

Sarjahoito, joka antaa todellisia pitkävaikutteisia tuloksia. Joka kuudennes -50%.

SARJAHOITO, ANTIAGING 55€ (vain normihoidon jälkeen sarjahoitoja)

Täydellinen antiaging-kuuri: toimii ehkäisevästi ja hoitavasti auringon vaurioittamalle, samealle ja elottomalle iholle, jossa esiintyy ohuita juonteita ja ryppyjä, pigmenttimuutoksia, epätasaisuuksia ja laajentuneita huokosia. Joka kuudes -50%.

ENNEN SARJAHOITOJA SUOSITTELEMME YLLÄOLEVIA PIDEMPIÄ HOITOJA.


VARTALOHOIDOT, katso myös hoitopaketit kohta!

HANAKASUMI-vartalohoito n.75min 129€

Japanilaishenkisen kylpylätradition inspiroima, rentouttava ja ravitseva vartalohoito kirsikankukkaistuoksuilla tuotteilla.

Hoitoon kuuluu riisijauhe-vartalokuorinta, jonka entsymaattisen vaikutuksen aikana tehdään
vyöhyketerapiaan perustuva jalkahieronta. Kuorinta tehostetaan sekä poistetaan kuorintapyyhkeillä, jonka jälkeen seuraa rentouttava kokovartalohieronta lämpimällä kirsikankukka karitevoilla. Anna tämän hoidon, kirsikankukan-tuoksun sekä rentouttavan japanilaishenkisen-musiikin viedä Sinut kauas pois arjesta...
Suosittelemme tätä hoito erityisesti kuivalle iholle. Hoito soveltuu myös raskaana oleville!

SELÄN IHON MEKAANINEN PUHDISTUS n.45-60min, 75€

Selän iho puhdistetaan sekä selälle tehdään hedelmähappokuorinta. Kuorinnan jälkeen iho puhdistetaan mekaanisesti sekä iholle levitetään naamio. Lopuksi iholle levitetään exuviancen tehokas loppuvoide.


KUUMAKIVIHIERONTA 75min 95€

Kuumakivihieronta lämpimien kivien avulla. Rentouttaa tehokkaasti lihaksia sekä poistaa stressiä. Hoidon päätteeksi lasi kuohuvaa suklaan kera. Halutessa kasvonaamio.


VANILJA-PASSION KAUSIVARTALOHOITO 110€

Kausituotteilla tehtävä ihana vitamiini/mineraali happihoito kaikille ihotyypeille. Kausittainvahtuvat mineraali- ja vitamiinipitoiset raaka-aineet ja herkulliset hedelmäiset tuoksut tuovat virkistystä niin iholle kuin mielelle ja siksi se soveltuu erinomaisesti väsyneelle, stressaantuneelle ja kosteutta kaipaavalle iholle. Tuloksena kirkas, pehmeä ja hyvin levännyt olo!


RIPSIENPIDENNYKSET, VOLYYMIRIPSET, MEGAVOLYYMIT

Tullessasi ripsienlaittoon poista mahdollinen meikki ennen laittoa pysyvyyden takaamiseksi! Mikäli ripset ovat tippuneet ennen huoltoa, veloitamme uusien hinnan, tai jos ne joudutaan tekemään uusiksi muualta tulleen huollon yhteydessä! Mikäli ripset ovat olleet yli 5vk, perimme uusien ripsien laiton!


UUDET VOLYYMIRIPSET TAI KLASSINEN RIPSIENPIDENNYS 129€

MEGAVOLYYMIT 179€

KLASSISTEN RIPSIEN VAIHTOHUOLTO 80

VOLYYMIRIPSIEN PIKAHUOLTO 59€ max. 45min laittoaika eli minifiksaus!

(Tehdään max.2vk vanhoihin pidennyksiin. Mikäli ripsiä on irronnut enemmän, suosittelemme 3vk huoltoa)

VOLYYMIRIPSIEN HUOLTO, max 3VK 68€ max.3vk vanhoihin ripsiin tehtävä huolto

VOLYYMIRIPSIEN HUOLTO, max 4VK 75€ max.4vk vanhoihin ripsiin tehtävä huolto

VOLYYMIRIPSIEN HUOLTO, max. 5VK 80€ max.5vk vanhoihin ripsiin tehtävä huolto

VOLYYMIRIPSIEN VAIHTOHUOLTO 80€ Tehdään huoltokuntoisiin ripsiin, joita on jäljellä ainakin puolet ja ne ovat huollettavassa kunnossa. Mikäli ripset tehdään uusiksi, veloitetaan niistä uusien hinta.

MEGAVOLYYMIEN HUOLTO, MAX. 4VK 90€

RIPSIEN POISTO 28€

TIMANTIT TAI VÄRIRIPSET 4€-8€

LISÄPALVELUT RIPSIENPIDENNYSTEN YHTEYDESSÄ

-Kulmien väri ja muotoilu +15€

-Kulmat, laminointi, brow lift +35€

-Huulikarvojen poisto +15€

-Parafiininaamio käsiin +20€

Huomaathan, että ripsien tulee olla huoltokuntoiset. Muuten veloitamme uusien hinnan.


MANIKYYRIT JA KÄSIHOIDOT

Manikyyrimme toteutetaan CND:n loistavilla tuotteilla.

PIKAMANIKYYRI 35€

Muotoon viilaus, lakkaus & käsivoide.

MANIKYYRI 48€

Muotoon viilaus, kynsinauhojen hoito, lakkaus sekä käsivoide.

MANIKYYRI HIERONNALLA 58€

Manikyyri sekä rentouttava hieronta käsille.

SPA-KÄSIHOITO 45MIN 60€

Spa-käsihoito sisältää käsien kuorinnan, naamion sekä hieronnan ihanalla vaniljan tuoksuisella voiteella!

PARAFIINIKYLPY KÄSILLE 35€

PARAFIINIKÄSIHOITO 58€

Tehokas kosteuttava käsihoito. Sisältää kynsien viilauksen, kynsinauhojenhoidon, kuorinnan sekä parafiininaamion ja kosteusvoiteen.

PARAFIINIKYLPY KÄSILLE TOISEN HOIDON YHTEYDESSÄ 20€

VARPAIDEN KYNNET (Hoidamme ainoastaan terveitä jalkoja)

Shellac-geelilakkaus varpaille 65€


GEELILAKKAUKSET

Shellac-kestolakkaus pysyy kynsissä ilman lohkeilemista ja kulumista säilyttäen kiillon vähintään 14vrk ajan. Tämä on hellävarainen vaihtoehto, koska kynsiä ei tarvitse viilata. Valittavana on kymmeniä eri sävyjä & melkein 200 glittervaihtoehtoehtoa.

SHELLAC-KESTOLAKKAUS MANIKYYRILLÄ, YKSIVÄRINEN 50€

Sis. Pikamanikyyrin. Kynsien muotoonviilaus, kynsinauhojenhoito, lakkaus & käsivoide.

SHELLAC-KESTOLAKKAUS + SHELLACIN POISTO, YKSIVÄRINEN 55€

Sis. Pikamanikyyrin. kynsien muotoonviilaus, kynsinauhojenhoito & käsivoide.

KORISTELU, 2 KYNTTÄ +5€

RANSKALAINEN +10€

MUIDEN GEELILAKKOJEN POISTO +15€

OMAN KYNNEN GEELAUKSEN POISTO SHELLACIN YHTEYDESSÄ +30€

SHELLAC-KESTOLAKKAUSTEN POISTO + KÄSIVOIDE, ei manikyyria 28€


KESTOVÄRIT, KESTOTAIVUTUS

RIPSIEN JA KULMIEN KESTOVÄRI SEKÄ MUOTOILU 35€

*kasvohoidon yhteydessä 25€

RIPSIEN JA KULMIEN KESTOVÄRI SEKÄ MUOTOILU SOKERILLA 38€

*kasvohoidon yhteydessä 28€

RIPSIEN TAI KULMIEN KESTOVÄRI + MUOTOILU 25€

*kasvohoidon tai ripsienpidennysten yhteydessä 15€

KULMIEN KESTOMUOTOILU, laminointi 55€

KULMIEN MUOTOILU PINSETEILLÄ 16€

KULMIEN MUOTOILU SOKERILLA 18€

KULMIEN VÄRJÄYS 16€

RIPSIEN KESTOTAIVUTUS + KESTOVÄRI RIPSIIN, LASH LIFT 75€

KULMIEN LAMINOINTI, BROW LIFT 55€

LASH & BROW LIFT 109€


SOKEROINTI-KARVANPOISTO

Intiimialueen sokeroinnit vain naisille. Joka 11. kerta veloituksetta brassiin! Pakettihinnat ovat edullisemmat kuin yksittäiset sokeroinnit.

BIKINI TAI KAINALOT 22€

BIKINI, SYVÄ (Otettu reilummin kuin perusbikinissä, mutta ei brassi) 28€

BRASSI 65€

HUULET TAI LEUKA 18€

HUULET & LEUKA 22€

KASVOT, KOKO KASVOJEN ALUE 25€

SELKÄ TAI RINTA + MAHA, HINTA YHDELLE ALUEELLE 48€

SELKÄ & RINTA + MAHA 80€

SÄÄRET TAI REIDET TAI KÄSIVARRET, HINTA YHDELLE ALUEELLE 35€

SÄÄRET, KAINALOT & BIKINI 75€

SÄÄRET, KAINALOT & SYVÄBIKINI 80€

SÄÄRET, KAINALOT & BRASSI 100€

SÄÄRET & REIDET 65€

SÄÄRET, REIDET JA BIKINI 75€

MEIKIT & LASTING-GLITTER TATUOINNIT JUHLIIN

PIKAMEIKKI 30€

PÄIVÄMEIKKI 45€

JUHLAMEIKKI 65€

HÄÄMEIKKI sis. koemeikin ja kevyt ehostus sulhaselle 140€

JUHLAMEIKKI KOEMEIKILLÄ 120€

VITALIBERATA-SUIHKERUSKETUS

Peseydy juuri ennen tuloasi suihkerusketukseen. Älä laita deodoranttia tai voiteita ihollesi. Halutessasi voit kuoria ihon päivää tai kahta ennen rusketusta sekä kosteuttaa hyvin. Ota mukaan löysät tummat vaatteet, joilla on miellyttävä oleilla rusketuksen jälkeen. Emme ota vastuuta vaatteiden likaantumisesta rusketuksen jälkeen. Rusketukset teemme rusketuskaapissa, imuseinäkkeen edessä vita liberatan tuotteilla.

KOKO VARTALO 45€

SINÄ JA YSTÄVÄ, KOKO VARTALO 80€

SUIHKURUSKETUS, 3 HENKILÖÄ 100€

LÄVISTYKSET

Kaikki lävistyksemme sisältävät titaanisen perushoitokorun. Ethän nauti särkylääkkeitä ennen lävistämistä. Emme lävistä päihtyneitä, diabeetikoita tai henkilöitä joilla on tarttuvia tauteja kuten HIV tai C-hepatiitti. Vaihdamme uuden korun lävistyskorun hinnalla, mutta emme vaihda koruja vaan asiakas saa pitää ensikorun. Näin takaamme 100% turvalliset & hygieeniset lävistykset. Käytämme jokaiselle asiakkaalle omaa neulaa, joka avataan asiakkaan nähden ja hävitetään kierrätyksessä.

KORVA, KULMA, NENÄ, SMILEY, HUULI 40€

KORVIEN PERUS LÄVISTYS 30€/kpl 50€/2kpl

NAPA, INDUSTRIAL, ROOK, HELIX ym. korvan alueet 45€

NÄNNI, KIELI 60€

NÄNNILÄVISTYS MOLEMPIIN NÄNNEIHIN SAMALLA KERRALLA 90€

LASTEN KORVIKSET REI´ITTÄEN 30€/kpl 50€/2kpl

KESTOPIGMENTOINTI, MICROBLADING, PIGMENTOINTIEN POISTO

Kestopigmentointimme sisältää myös jälkipigmentoinnin max.2kk sisällä pigmentoinnista. Mikäli varaat useamman pigmentoinnin samalle kerralle saat 2 alueen pigmentoinnista -20% alennuksen normaalihinnasta. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

MICROBLADING KULMAT Sis. myös yhden vahvistuksen 299€

MICROBLADINGIN VUOSIVAHVISTUS 160€

KULMAT KESTOPIGMENTOINTI KONEELLA sis. myös yhden vahvistuksen 399€

SILMÄT EYELINER RIPSIEN TYVEEN sis. myös yhden vahvistuksen 299€

PIGMENTOINTIEN POISTO LIOTUSTEKNIIKALLA 90€/kerta

KORJAUKSET JA JÄLKIVAHVISTUKSET kysy hinta tapauskohtaisesti!


HIERONTOJEN HINNAT KOHDASSA HIERONTA


HIUSTENLEIKKAUKSET, ELINA

Koneleikkaus 15€

Parturileikkaus 31€

Siistimisleikkaus 31€

Muotoonleikkaus 40€

Mallinmuutos 45€

Otsahiukset 15€

Lasten hiustenleikkaus (alle 11-v) 25€


HIUSTEN VÄRJÄYKSET, ELINA

Väri

Tyvi / Lyhyet / Puolipitkät / Pitkät / Extra pitkät

60€-65€ / 65€-75€ / 75€-90€ / 85€-110€ / 110€-135€

Väri + leikkaus

85€-90€ / 89€-95€ / 100€-115€ / 115€-135€ / 140€-160€

Raidat

Tyvi / Lyhyet / Puolipitkät / Pitkät / Extra pitkät

65€-80€ / 70€ / 80€ / 100€ / 125€

Raidat + leikkaus

90-105€ / 95€ / 105€ / 125€ / 150€

Tyviraidat / Tyven vaalennus (sis. sävytyksen)

Lyhyet / Puolipitkät / Pitkät / Extra pitkät

65€ / 70€ / 75€ / 80€

Tyviraidat / Tyven vaalennus + leikkaus

90€ / 95€ / 100€ / 105€ESIVAALENNUS 35€ / 45€ / 55€ / 65€

EXTRA PAKSU/PITKÄ HIUS lisä 10-20€

ISOT MUUTOKSET/ESIVAALENNUSTA VAATIVAT TYÖT

Isoissa ja esivaalennusta vaativissa muutoksissa ajat varattava paikanpäältä. Näin voimme varata sinulle riittävän ajan muutoksen tekemiseen ja samalla myös varmistamme voimmeko lähteä toteuttamaan muutosta, esim hiuksen kunto voi vaikuttaa asiaan. Myös kokopään vaalennuksia koskevat työt olisi hyvä varata paikanpäältä.


KIHARAKÄSITTELYT, ELINA

Osapää / Lyhyet / Puolipitkät

PERMANENTTI 59€ / 69€ / 79€

PERMANENTTI JA LEIKKAUS 79€ / 89€ / 100€

SÄVY PERMANENTIN YHTEYDESSÄ 35€ / 45€


HIUSTENPIDENNYKSET

Hiustenpidennykset ovat yksilöllisiä, joten hinta määräytyy käytettävän määrän, pituuden ja tekniikan mukaan. Pidennys asioissa varaa konsultaatioaika tai piipahda paikanpäällä suoraan. Konsultaation yhteydessä perimme 50% ennakkomaksun valitusta pidennys materiaalista, joka otetaan huomioon loppusummassa. Ennakkoa ei palauteta, mikäli asiakas ei lunasta aikaansa.

PIDENNYSHUOLTO, ELINA 60€/tunti

KAMPAUKSET, kysy hinnat Katilta:)Hinnasto sisältää alv:in 24%. Peruutuksen on tapahduttava viimeistään 24h ennen varattua aikaa. Saman vuorokauden aikana peruutetuista ajoista yrityksellä on oikeus periä 50% palvelun hinnasta. Mikäli aikaa ei peruta eikä saavuta paikalle on yrityksellä oikeus periä 100% hinta palvelun käyttämättä jättämisestä. Saavuthan meille ilman lapsia. Näin saamme taattua jokaiselle oman hoitorauhan. Kiitos <3